Tuesday, July 31, 2012

America Mineiro - Joinville Maçını Canlı İzle - 31.07.2012



Iquique - Nacional Maçını Canlı İzle - 31.07.2012










Maç: America Mineiro - Joinville
Tarih: 31.07.2012 Salı

Saat: 01.30

İddaa Kodu: 514

America Mineiro - Joinville Maçını Canlı izle,

America Mineiro - Joinville Maçını izle,

America Mineiro - Joinville Canlı izle,

America Mineiro - Joinville Live Stream

Friday, July 27, 2012

Diğer yolumuzu ayırdıklarım



Pisili yastıklar ve aşağıdaki diğerleri satılık. Pisili yastıklar kendine özel hazırlanmış boncuk elyaflı iç yastıkları ile beraber. Düğmelerinde değişiklik yaptım, arkadaşımın hediyesi oldukları için. Ön yüze uygun, kalpli ve ithal düğmelerden yenilendi. (Pisili yastıklar SATILDI)









İlgilenenlerin mail adresimden bana ulaşmlarını rica ederim. Yine battaniyelerde de olduğu gibi yanında derya kuzusunun elişlerinden oluşan süpriz hediyelerle birlikte. Fiyat alan arkadaşlar, beğendiklerinizi sizinle buluşturmak adına paylaştığınız takdirde, beklentinizin dışında karşılaştığınız durumlar için öneri ve isteklerinizi göz önünde bulunduracağım. Dolap ve çekmecelerde sadeleşmeye devam...

Aşka Dair

















"Sen aklınla ne düşünürsen düşün, kalbin kendi hafızası var..."






 


Murathan Mungan  “Aşkın Cep Defteri”

Thursday, July 26, 2012

Ecdadımızda Ana-Babaya Hürmet

Ecdadımızda Ana-Babaya Hürmet





(Diyanet Gazetesi, sy. 153 (15 Kasım 1976), s. 4.)


Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Baba evladına bir sevgi bakışıyla baksa, onu kendisinden hoşnut edebildiği için evlada, bir köle âzat etmiş kadar sevap yazılır.”

Dendi ki:

“Yâ Resûlallah! Eğer 360 defa bakarsa?”

Buyur du ki:

“Allahu ekber” (Elbette, Allah sonsuz derecede büyük ve cömerttir; her bir bakış için ayrıca ecir verir.)99

Yüce dinimiz evlada, ana-babasına hürmet ve hizmet etmeyi ısrarla ve sarahatle emreder. Bu mevzuda, Kur’ân-ı Kerîm’de ve hadîs-i şerîflerde pek çok delil bulunmaktadır. İslâm’da, ana-babaya değil sert ve ağır söz söylemek, “öf” demek bile yoktur. Onların yüzüne sevgi ve şefkatle bakmak bile ibadetten sayılmıştır. Cennet, onlara iyi davranmak ve gönüllerini almakla kazanılabilir. Allah’ın rızası, ebeveynin rızasına bağlıdır. Onların darılma ve kırılmaları, insanı felaketlere uğratır; lânet ve beddualarının önüne geçip bertaraf edilmesi imkânsızdır. Onlar için yapılan masraflar, hediyeler, infaklar, Allah tarafından 700 misli ile mükâfâtlandırılacaktır ki bu “fî sebîlillah” cihadın sevabına denktir. Biz müslümanlar dinimizin bu gibi ahkâmı dolayısıyla ana-babamıza hürmeti mânevî bir vecd içinde yapar; onlara hizmet etme fırsatlarını kaçırılmaz bir ganimet sayarız. Her vesileden faydalanarak onların gönüllerini almaya, hayır dualarını kazanmaya çalışırız.

Geçenlerde elime iki eski mektup geçti. Bunları, medresede okuyan bir talebe, köydeki babasına hitaben kaleme almış. Basit, olağan, sanat ve edebiyat gayesi gütmeyen yazılar. Şu kadar var ki başlığı, hitap tarzı, içinde kullanılan ifadeler bize eski kültür ve ahlâkımızda aile bağlarının ne kadar sağlam mânevî temellere oturduğunu, evlat ve ebeveyn arasında ne kadar derin bir sevgi ve saygı bağlantısı bulunduğunu çok açık bir şekilde gösteriyor. Bu bakımdan, ders ve ibret alınması için meallerini aşağıda kaydediyorum:

“Huzur-ı âlîlerine:

“Sebeb-i hayât ve necâtımız efendimiz hazretleri,

“Bu kere hâk-i pây-i âlîlerine yüzümüz ve gözümüz sürerek hâtır-ı âlîlerin istifsâr eyleriz. Şefkatlü, hakîkatlü validemiz hanımın dahî iki ellerinden öperek evkât-ı hamse akîbinde du’â-ı hayr ile yâd buyurmanızı taleb ve niyâz eyleriz ve büyük ninemiz hanımın dahî ellerinden pûs ederek du’âlarını niyâz eyleriz ve amucalarımız efendilerin ve eniştelerimiz fazîletlü İbrahim Efendi’nin ve Mehmed Ağa’nın ve dayımız Mustafa Efendi’nin yed-i şerîflerini pûs ederiz ve hane halklarına selâm olunur ve mahdûmları Ahmed Çavuş ve Mehmed Şâh ve Mustafa’ya ve Tahir dayımıza ve Salim Onbaşı’ya ve Hüseyin’e ve dayımız oğlu Mehmed ve Yusuf’a husûsî selâmlar ederiz. Ve sâ’ir akrıba ve ta’allukâtımızın ve komşularımızın kâffesinin, büyüklerin ellerinden ve küçüklerin gözlerinden pûs ederiz ve akrân ü emsâle hâssaten selâmlar ederiz. Bâki’ Rabb-ı Kadîr’e emânet olarak sıhhat ve âfiyetinizi temennî eyleriz...”

“Bismillahirrahmânirrahîm.

“Huzûr-ı âlîlerine,

“Bâ’is-i hayâtım ve sebeb-i necâtım, pederim efendim hazretleri,

“Himem-i âliyeniz ve du’âlarınız berekâtı olarak mahdûmunuz dâ’îlerine beşinciden imtihân isâbet etmiş olmasıyla, Bâb-ı Ser’askerî’ye istidâ olunarak her bir kalemde mu’âmele-i kaydiyyesi icrâ olunduktan sonra, bileğimize bilezik şeklinde ip bağlanub, bağlanan yerini firenk mumu ile mühürleyib, “Birkaç gün sonra imtihâna gireceksin.” deyü emr eylediler. Kendimi nısfı’l-leylde olan zulmetin içinde kalmış gibi zannediyordum. Hamdolsun, bu sene-i mübârekede –324 senesi 2 Şubat Pençşenbe günü– imtihâna bed’ olunub; himem-i âliyeleriniz ve du’â-i pederâneleriniz berekâtı ve ‘inda’llah du’âlarınızın kabûlü sâyesinde, Meclis-i Masâlih-i ‘İlmiyye Hoca Efendilerimiz, bende-i dâ’îlerini huzûr-ı âlîlerine da’vet edüb, orta yerde vaz’ olunan seccâde üzerine cülûsumu emrederek su’âl etmeye başladılar. Himem-i âliyelerinizin berekâtı ve du’âlarınızın ‘inda’llah kabûlü sa’yesinde su’allerine cevâblarını tediye eyledim. Fakat kaç numara kazandığım mechûl olub itmi’nân-ı kalb hâsıl olmadığından düşünmekde idim. Şimdi ise bi’inâyeti’llah-ı Te’âlâ 325 senesi 2 Mart Pazar ertesi günü isbât-ı ehliyet eylediğime dâ’ir, Harbiye Nezâreti Erkân-ı Harbiyye Dâiresi Nüfûs Kalemi’nden yedime takdîm olunan şahâdetna’meyi aldığım esnâda dünyâlar benim olmuş gibi sevinerek medresemize nasıl geldiğimi anlayamadım. Hamd ü şükürler olsun Cenâb-ı Mevlâ, bu abd-ı âcizîye himmet ihsân eyleyüb, dost, düşman ve emsâl meyânlarında yüzümü kara çıkarmadı. Gelecek imtihânımı da evvel Allah’ın lutf u ihsân u hidâyetiyle ve sâniyen zât-ı ‘âli-i velîni’met-i pederânelerinin du’â ve niyâzlarının ‘inda’llah kabûliyle feyzyâb oluruz inşâ’llah...”

Aradan 60–70 sene kadar zaman geçmiştir. Bu günün evlat ve ebeveyn münasebetlerini düşünelim. Evladın, şu asil mektuplarda görülen ana-babaya bakış açısı ve aile fertleri arasındaki muhabbet bağları oldukça değişmiş ve tahribe uğramıştır. Çünkü onları besleyen mânevî güç kaynağı ihmal edildi. Bugünün ailelerinde sık sık müşahede edilen acı ve hazin tablolar ve eski ile yaptığımız mukayeseler bize şu gerçeği bütün açıklığıyla gösteriyor: Gerek fert, gerek aile, gerekse cemiyet olarak, varlığımız ve bekamızın, başarımızın ve mutluluğumuzun yegâne şartı İslâm dinidir; ona iman ve ihlasla sarılmaktır. Kuvvet aldığımız kökleri tahrip etmemeli; bindiğimiz dalları kesmemeliyiz. Aksine hareket bizi hüsrana, felakete, anarşi ve izmihlale götürecektir.

                                                                                                                   Mahmut Esad Coşan R.A.

Tuesday, July 24, 2012

patlıcanlı makarna



makarnayı severdim yapardım ama ben bilmiyormuşum öğrendim... ne güzel soslar varmış meğer

Geçen ay home tv de çok güzel patlıcanlı makarna tarifi gördüm arkadaşımla hemen yaptık...

 çok farklı çok güzel oldu eşim hiç makarna sevmezdi ona bayıldı ...

2 patlıcan kabukları soy küpküp  doğrayalım  tavada zeytinyağı ile sotele

ayrı yerde makarnayı haşlatmaya başla bol tuzla...

patlıcana tuz ve kekik ekleyelim birazdaha yağ

2 domatesi kabuklu yarım ay keselim patlıcana ekleyelm kabuksuzda olabilir..

sonra makarnanın suyundan 1 kepçe ekle pişmeye devam

makarna hızlı süzülür hiç bir işlem yapmadan patlıcanlara katılır.biraz suluca olur makarna..

bu kadar

denemenizi isterim...

tarif kime ait bilmiyorum arada home tv de yüzü görünmeyen bir aşçı yapmıştı bunu...

resim şuan hazırda yok yapınca koyarımm..

kutu makarnalar tercihimdir poşettekilerden daha lezzetli oluyorlar....

Friday, July 20, 2012

Moda Abiye Aksesuar Dekorasyon Giyim Güzellik Mobilya Mutfak


Çocuk odalarının aydınlatılması çocuğun sağlığına uygun olarak ayarlanmalıdır. Bebekler genellikle ışığı çok severler fakat gözlerine sakıncası olması konusunda anne babalar hassastır.






Çocuk odaları için helikopter ve uçak şeklideki avizeler eğlenceli bir ortam sağlayabilir.




Çocuklar için beyaz ışık ve spot aydınlatmaların sakıncalı olduğunu herkes bilir. En iyisi sarı ışıktır.








ÇOCUK odalarına uygun avizeleri seçerken odanın tarzına uygun modelleri seçmenizde fayda vardır. Kızlar için pembe tonlarında bebekli, kuşlu olabilir. Erkekler için arabalı, uçaklı modelleri tercih edebilirsiniz.








Çocuk odası şekline ve odada kullandığınız mobilyalara göre bir çok avize modeli bulabilirsiniz.



VN:F [1.9.16_1159]


19 Temmuz 2012 Perşembe, 9:29 pm tarihinde yayınlandı.




4 views

Ramazan geldi, hayırlı geldi inşallah


Ramazan ayının ilk günü, gece sahura kalkmak hiç zor gelmedi. Kendimi bugun daha umutlu daha huzurlu hissediyorum.






Ramazanın 1.günü Bartın için iftar vakti 20.30






Bugün, günler sonrasında içime sinen bir bakıcı abla buldum sanırım. Birazdan ayrıntıları netleştireceğiz. Kaç gündür o kadar çok stresliydik ki eşimle. En sonunda yüzümüz gülecek inşallah.

Dün itibariyle izleyici sayım 500 oldu. Pazartesi günü kutlama yapalım mı?

Hafta sonu çekiliş için ayırdıklarımın resmini çekip, çekilişimi başlatmayı planlıyorum.

Semizotlu Bulgur Salatası Tarifi

Gönderen Meyzem

Eklenme zamanı 19 Tem 2012 Saat 12:44pm




Malzemeler:


2 su bardağı kalın bulgur
1 demet semizotu
1 demet dereotu
½ demet maydanoz
4 adet taze soğan
1 küçük kutu mısır
1 adet büyük kuru soğan
2 adet kırmızıbiber
2 tatlı kaşığı hardal
2 diş sarımsak
½ çay bardağı sıvıyağ
Tuz,karabiber,pulbiber,nane
İsteğe göre nar ekşisi


Hazırlanışı:


Kuru soğan ince doğranır. Tencereye yağ ve soğan konarak sotelenir. Ayıklanıp, yıkanmış bulgur ilave ve kavrulur. İki su bardağı su, tuz, karabiber, nane ve pul biber eklenerek soğumaya bırakılır. Ocaktan alındıktan sonra küp doğranmış kırmızı biber eklenerek soğumaya bırakılır. Semizotu, dereotu, maydanoz ve taze soğan yıkanır ince doğranır. Sarımsaklar dövülür. Doğranan tüm malzemeler bir kaba alınır. Soğuyan bulgur ve mısır eklenir. Nar ekşisi dökülür,tüm malzemeler karıştırılarak harmanlanır. Servis tabağına alınarak servis yapılır.



Bunlarda İlginizi Çekebilir Okuyun

2012 Uzun Elbise Modelleri

BU yılın en seksi en gösterişli bayanları için uzun elbise modellerini araştırdık. Hem zarif hem de modern bir görünüm ile karşımıza çıkmak isteyen bayanlar için olmazsa olmaz uzun elbise modelleri elbisemodelleri.com adresinde. Renk, tasarım ve kumaş konusunda aklınıza ne geliyorsa hepsi bu galeride var. Seçim tamamen sizin. 2012 Uzun Elbise Modelleri…












Uzun Elbise Modelleri 2012


 Tasarım harikası ve birbirinden şık modeller için harika tasarımlar gerekir. Uzun Elbise Modelleri 2012 yılı için hem oldukça zarif hem de oldukça modern. Siz sıra dışı ve herkesten daha da..









2012 Tesettürlü Elbise Modelleri


Muhteşem tasarımlar zarif modeller ve farklı koleksiyonları sizin için araştırdık ve bu yılın en güzel tesettürlü elbise modellerini inceledik. elbisemodelleri.com adresinde tesettürlü bayanlarımız için hem farklı hem de şık modeller..









2012 uzun elbise modelleri


2012 yılının en şık bayanı olmak için bu yılın uzun elbise modellerini araştırıyorsanız doğru yerdesiniz. 2012 uzun elbise modelleri arasında saten kumaşın vazgeçilmez olduğunu görüyoruz. Bu yılın tasarımları arasında yer..









Batik Elbise Modelleri 2012


Elbise modelleri deyince aklınıza gelen belli başlı markalardan biride kesinlikle Batik'tir. 2012 yılının en şık elbise modelleri ile vitrinlerde yerini alan Batik tarz konusunda oldukça iddialı. Batik 2012 elbise modellerini..









Şifon Elbise Modelleri 2012


 2012 yılının en muhteşem tasarım kumaşlarından olan şifon için her yıl moda diyebilirisiz. Özellikle gece elbiselerinde oldukça fazla kullanılan şifon kumaş bu yıl gündelik hayatta da oldukça moda. Şifon Elbise..

Tuesday, July 17, 2012

Doktor ameliyat 3




Ameliyatta çığır açan doktor, haslatarını buluşu sayesinde açıktan ameliyat yapan doktor. Şavaşa giren tüm askelerin yaralarını iyileştirip tekrar harbe yolluyor. [...]Source: www.ameliyat-oyunlari.net

Etek Modelleri ›› Demet Gelinlik ›› Elbise Modelleri,Gelinlik Modelleri,Moda Haberleri,Moda Trendleri,2012 Yaz Modası,2013 Modası



AnaSayfa > Elbise - Etek Modelleri > Etek Modelleri Yeni






2012 etek modelleri dantelli mini etekler lacivert etek modelleri yesil etek modeli mini etekler her zaman günlük hayatımızda ve özel davetlerde kendibe ve fiziğine güvenen bayanlar tarafından sıkça tercih edilmekte.Modern ve şık görümünün yanı sıra çekici bir görünüme sahip olmak isteyen hanımlar yeni trend modelleri yakından takip etmekteler.Etek modeli seçiminde dantelli veya işlemeli olanlar daha revaçta pastel renkleri canlı renkler özel davetlerde kot tarzı etekler ise günlük ve iş hayatında sıkça giyilebiliyor.Kendi zevkinize uygun modeli seçtiğinizde bununla beraber üstüne giyeceğiniz askılı ve dekolteli tişört modelleri ve buna uyacak şekilde alınan topuklu ayakkabı ile kombinleyerek zarif ve dikkat çekici bir görünüme bürünebilirsiniz.Aşağıdaki galerimizde etek modelleri trend renkler seçilerek fikir vermesi açısından bir göz atmanızı öneririm.




Bir önceki Sonbahar Kış Modelleri Calvin Klein başlıklı yazımızda calvin klein elbise modelleri, sonbahar ve sonbahar kış elbise modelleri hakkında resimler ve bilgilere yer verilmektedir.


Monday, July 16, 2012

Pemar Beach Resort

Otel tipi: otel

Erişilebilirlik taşıma:

Yakın havaalanı (> 40 km)

Pemar Beach Resort hakkında:

Pemar Beach Resort, bir lüks otel kompleksi, sakin ve sıcak Akdeniz ikliminin tadını varacağınız bir olanak sağlamaktadır. Otel 3 blok bir ana binadan oluşmaktadır. Otel, geleneksel Türk misafirperverliği ve kaliteli hizmete sahiptir.



Yer:

15 Km. 40 km, Manavgat ve Alanya yer alır. Uluslararası havaalanına 90 km uzaktadır.

Oda sayısı:

537 Odaya sahihtir.

Oda tipleri:

Kral, Deluxe Odalar, superior Odalar, Aile Odası, kapılarla Odalar, engelliler için oda.



Odalar açıklaması:

Tüm Odalar klasik tarzda dekore edilmiş modern ve konforlu mobilyalarla donatılmıştır. Çoğu Deniz Manzaralı Odalara sahiptir.

-tv uydu kanalları ile;

-cd çalar;

-Mini Bar ile buzdolabı;

-Klima;

-tuvalet duş, saç kurutma makinesi ile banyo.

Pemar Beach Resort Otel özellikleri:

tv-80 kişilik oda;

Oyun odası için - 250 kişilik;

Disko Kulübü;

Konferans salonu - 300 kişilik.



Yiyecek türleri:

-Herşey.

Ücretsiz servis:

-24 saat oda servisi;

-Güneş şemsiyeleri ve havuzda şezlong;

-Odalar ve engelliler; için donatım

-sabah uyanış.



Ücretli servis:

-Otopark yeri;

-Kiralık Araba;

-Taksi çağrısı;

-Resepsiyonda güvenlik kasaları;

-Bagaj Muhafazası Odası;

-Oda Servisi;

-Mağazalar;

Hediyelik Dükkanı;

-Kuru Temizleme;

-Çamaşırhane Servisi;

-Kuaför;

-Fotoğraf Hizmetleri;

-; Internet erişimi

-Faks;

-Yazıcı;

-doktor.



Eğlence ve Spor:

-Sauna;

-Türk Hamamı;

-Fitness merkezi;

-Aqua Park;

-2 açık havuzu;

-kapalı havuz;

-2 Tenis Kortu;

-2 Basketbol Sahası;

-2 plaj Voleybol kortları;

-Masaj;

-Jakuzi.

Çocuklar için:

-Bebek karyolası;

-Çocuk Bahçesi;

-Çocuk Yüzme Havuzu;

-Çocuk Kulübü.

Restoran ve barlar:

-her zevke uygun çeşitli mutfaklarından yemekler geniş bir seçim ile Restoran

-2 Bar ile şarap, kokteyller, meyve suları ve çaylar, geleneksel Türk Kahvesi ve tatlılar ayrıca geniş bir seçim.

Sahil:

Otelden 100 metre uzakta olup kum ve shingle sahildedir.

Saturday, July 14, 2012

2013 Sezonu Beyaz Abiye Elbise Modelleri

Yeni sezonun en trend bayan abiye elbise modelleri, beyaz renkli, olanlar. 2013 trendlerinden bayan abiye tasarımları beyaz, tek omuzlu, dantel detaylı beyaz abiyeler, yırtmaçlı bayan gece elbiseleri, yeni moda beyaz gece elbise modelleri, swarovski taşlı bayan gece elbise modelleri ile açık alanlardaki davetlere ve kapalı mekanların davetlerine katılabilirsiniz.

Kapalı mekanlarda giyebileceğiniz gece elbiseleri, daha şık, ışıl ışıl, taş süslemeli ve dekolteli olabilir. Ama açık havada giymeyi düşündüğünüz kıyafetleriniz. yaz konseptine uygun modeller tercih edilmeli. Doğa güzelliği ile bütünşebilecek elbiseler seçebilirsiniz. çiçek desenli abiye elbiseler, yaz modasının şıklığını yansıtacak abiye kıyafetler, doğru bir seçim olacaktır. Beyaz abiye elbise modelleri, sade renkli olduğu için her alanda seçebileceğiniz bir renktir. Çok dekolteli ve taşlarla bezenmiş gece elbiseleri, açık havadaki bir davette giymeyi düşünmezsiniz sanırım.











Belden pileler le çiçek demeti ile tutturulan,beyaz saten bayan gece elbiseleri-modeli. 






Beyaz saten bayan elbisesi modelleri. Beyaz saten bayan abiye modeli.






































Göğüs dekolteli beyaz gece elbisesi modeli.

Siyah bantlar la boyundan askılı beyaz gece elbise modeli, mini beyaz bayan  gece kıyafetleri.






































Önü kısa arkası uzun beyaz abiye modeli,fırfırlı mendil etekli beyaz straplez abiye elbise modeli.

2013 bayan gece elbise modellerinde dekolteler ve swarovski taşların ışıltısı göz kamaştıran detaylar.






































Mac duggal beyaz abiye elbise modeli, tek omuzlu beyaz mac duggal elbiseleri modeli.

Mac Duggal bayan giyim koleksiyonnda beyaz abiye elbise modelleri yer alıyor.






































Straplez, beyaz-siyah uzun abiye elbise modeli. Siyah beyaz straplez bayan abiye elbisesi modeli.

Yeni moda beyaz siyah abiye modelleri. Bayan giyim modasında siyah-beyaz elbiseler en çok ilgi gören modeller.






































Straplez kuyruklu beyaz abiye modeli. Kuyruklu, beyaz, straplez bayan abiye elbise modeli.

Yeni sezonun en trend bayan kıyafetleri. 






































Dantel etekli beyaz abiye elbise modeli, straplez dantel etekli bayan abiye elbise modeli.

En güzel ve özel günlerinizde giyebileceğiniz, beyaz dantel detaylı abiye elbise modeli.






































Tek omuzlu beyaz bayan abiye elbise modelleri. Dantel etekli beyaz abiye elbise modelleri.

Uzun abiye elbise modellerinde beyaz renkler tercih edilmiş özel günler için.






































Swarovski taşlarla tek omuz tasarlanmış beyaz abiye elbisede. yırtmaç çok hoş durmuş.

Yırtmaçlı beyaz tek omuz abiye elbise modeli.






































Beyaz dantel gece elbisesi modeli.Boyundan askılı, beyaz mini gece elbisesi modeli.

Romantik bir akşam yemeğinde dantel elbise tercih edilebilir. 






































Dar kesim beyaz gece elbiseleri, göğüs dekoltesi drapeler le bütünleşen, beyaz askılı gece elbise modeli.

Özeldavetlerin, kokteyl ve mezuniyet balo elbisesi modelleri-çeşitleri.






































Victoria's Secret bayan elbiseleri, abiye kıyafetleri ve mini beyaz uzun kollu elbise modeli.

Beyaz triko kışlık bayan elbise modeli. Victoria's Secret mini bayan elbise modelleri.






































Önü kısa arkası uzun mendil etekli beyaz abiye elbise modeli.

Mendil etekli  beyaz gece elbise modelinde swarovski taşlarla şıklığı göz kamaştıran beyaz gece elbisesi modeli. 






































Swarovski taşlarla bezenmiş beyaz gece elbisesi modeli. Simetrik etek kesimli straplez beyaz gece elbise modeli.

Beyaz saten üzerine, beyaz tüllerle fırfırlar dizayn edilmiş beyaz gece abiye elbisesi. Bayan giyiminde beyaz abiyelerin çok ayrı bir yeri vardır. 

Tuesday, July 10, 2012

düz bilezik ve düz bilezik fiyatları

düz bilezik incelemesi yapacak olan yazıyı sizlerle paylaşacağız, düz bilezik konularımıza göz atabilirsiniz.düz bilezik ile birlikte düz bilezik modelleri ve fiyatları, düz bilezik fiyatı, düz bilezik modelleri türkçe, 22 ayar tel bilezik, 22 ayar mega bilezik, gibi konularda da bilgi vereceğiz.


düz bilezik fiyatları

düz bilezik fiyatları konusunda ki düşüncelerinizi ve bilgilerinizi bizler ile paylaşmak için yorum sayfası kısmını inceleyebilirsiniz. düz bilezik konumuzda sizler için düz bilezik fiyatları yazısında da yer bulundurmak istedik ve bu yazı ile alakalı daha fazla makaleyi blogumuzda görebilirsiniz.



düz bilezik fiyat

düz bilezik fiyat ile alakalı düz bilezik yazımızın bölümünde sizlerle daha çok yazıyı bildireceğiz. Ayrıca düz bilezik fiyat ile ilgili daha fazla yazıyı sitemizde arşiv sayfası veya ilk sayfa bölümünde inceleyebilirsiniz. Bu makalemizde düz bilezik fiyat ile ilgili daha çok bilgiye yer vermeyi düşünüyoruz. Ayriyeten düz bilezik yazımızın düz bilezik fiyat makalesi ile alakasından konuşacağız.



düz bilezik modelleri

düz bilezik modelleri ile ilgili düz bilezik konumuzun altında sizler ile bir çok bilgiyi paylaşacağız. Ayrıca düz bilezik modelleri ile ilgili daha fazla yazıyı web sitemizde arşiv veya ana bölüm bölümünde görebilirsiniz. Bu makalemizde düz bilezik modelleri ile alakalı daha çok bilgiye geniş yer vereceğiz. Ayriyeten düz bilezik makalemizin düz bilezik modelleri yazısı ile ilgisinden konuşacağız.



düz bilezik modelleri ve fiyatları

düz bilezik modelleri ve fiyatları ile alakalı olarak şunları bildirebilirim ki düz bilezik içeriğimizle yakın alakası vardır ve düz bilezik ile alakalı konularda daima düz bilezik modelleri ve fiyatları yazımızda da yer vermeye çalışacağız. Ayrıca düz bilezik modelleri ve fiyatları yazısında bildiklerinizi iletmek için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz.



düz bilezik ve buna benzer şeylerle ilgili açıklamalar görebilir, düz bilezik örneklerinden derlenmiş fotoğraflara bakabilirsiniz.

Sunday, July 8, 2012

saray halı ile gültekin halı

gültekin halı adına sayıca çok nokta var. Bu yazımızda da gültekin halı konusuna yüzeysel olarak göz atacağız.gültekin halı ile birlikte gültekin halı sakarya, gültekin halı nerede, gültekin halı halılar, royal halı, barbaros halı, gibi konularda da bilgi vereceğiz.


saray halı

saray halı ile ilgili aradığınız birden fazla içeriğe bu sitede bulabilirsiniz. Bu makalede sizler ile daha çok gültekin halı konusu bölümünde yer sağlayacağız. gültekin halı yazımızı da yakından alakadar olan saray halı yazısı ile alakadar ileri yayınlarda daha çok konuya blogmuzuda yer vermeye çalışacağız.



merinos halı

merinos halı ile ilgili olarak bunları bildirebilirim ki gültekin halı yazımızla yakın alakası vardır ve gültekin halı ile ilgili makalelerde daima merinos halı paylaşımımızda da yer vereceğiz. Ayrıca merinos halı makalesinde fikirlerini iletmek için yorum sayfası kısmını kullanabilirsiniz.



gültekin halı beykent

gültekin halı beykent ile alakalı gültekin halı makalemizin altında sizlerle birden fazla bilgiyi paylaşacağız. Ayriyeten gültekin halı beykent ile ilgili daha çok yazıyı sitemizde arşiv veya ana bölüm kısmında inceleyebilirsiniz. Bu yazımızda gültekin halı beykent ile alakalı daha fazla içeriğe yer vereceğiz. Ayrıca gültekin halı yazımızın gültekin halı beykent makalesi ile alakasından bahsedeceğiz.



gültekin halı sakarya

gültekin halı sakarya ilgili istediğiniz daha fazla içeriğe web sitemizde görebilirsiniz. Bu konu hakkında sizler ile daha fazla gültekin halı yazısı altında yer vereceğiz. gültekin halı konumuzu da yakından ilgili olan gültekin halı sakarya yazısı ile ilgili ileriki günlerde daha çok yazıya web sitemizde geniş yer vermeye çalışacağız.



Son zamanlarin popüler konularindan olan gültekin halı hakkinda bilgiler bu incelemede. gültekin halı ile ilgili yazarlarimizin yorumlari ve bunla beraber çok daha fazlasini burada bulabilirsiniz.

2012 Armine Yazlık Eşarp Tasarımları Mucizeiksirler.NET

Adil Işık Elbise Modelleri Tarih: 6 Temmuz 2012
Etiket: adil ışık elbise modelleri, adil ışıl giyim, elbise modelleri Muhteşem Düğün İçin Ufak Sırlar Tarih: 3 Temmuz 2012
Etiket: bahar düğünü, düğün hazırlıkları, kır düğünü hazırlıkları, muhteşem düğün için ufak sırlar Doğum Yaklaştıkça Bilmeniz Gerekenler Tarih: 2 Temmuz 2012
Etiket: anne ve bebeği, doğum nasıl yapılmalıdır, doğum yaklaştıkça bilmeniz gerekenler Muhteşem Balayı Mekanları Tarih: 28 Haziran 2012
Etiket: balayı mekanları, balayı yerleri, muhteşem balayı mekanları Gelin Çiçeği Modelleri Tarih: 27 Haziran 2012
Etiket: broşlu gelin çiçeği, en yeni gelin çiçekleri, gelin buketleri, gelin çiçeği, gelin çiçekleri