Sunday, August 26, 2012

alış veriş, arıyorum, ürün, satılık araba, al sat, acil satılık, ürünler, e-pazaryeri, online




Oje Toptancısından Cook Uygun Fiatlardan Alın Satın Daha Cok Kazanın


"Natty" Markalı Ojelerimiz

Oje Satışlarınızı Çook Artıracak En Çok Satan En Hizlı Satan 100 e Yakın Renk Secenegi Hizmetinizdeyiz

Tek Sürüşte Harika Renkler 

Hem Çabuk Kuruyor Hemde Sürümü Kolay 100 Renk Çeşiti İle 

ALIN SATIN SİZDE DAHA COOK  KAZANIN

Siparişleriniz Sizin Belirleyeceginiz Renkerden Hazirlanabilir

Yada Fatih Kaya Sezonun En Çok Giden Renklerinden Karma Olarak Siparişlerinizi Hazirlar ,




En Kaliteli Ojeler ,Fiatı En Uygun Ojeler ,En Kaliteli Ojeler Toptancısıdnan OJE  Modellerimiz Tüm Ürün Çeşitlerimiz www.toptanoje.com Bu Siteden İnceleyin






İletişim Magza 0 212 531 70 58 --GSM 0536 431 72 02







TOPTANCISINDAN






ALIN Ve SATIN






SİZDE DAHA COOK KAZANIN






nceleyin TOPTAN FİATLARIMIZI FATİH KAYADAN HEMEN İSTEYİN  0 536 431 72 02 Magza 0212 531 70 58



----------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toptan ve Parekende  Magza Adresimiz


Molla gürhani Mah


Murat Pasa Sok


No 25 / A


Aksaray İstanbul


Not Aksaray Metro İstasyonu Karsısı






Online Danışma Hattı 0536 431 72 02






Toptan ve Parekende Satis Magza






Tel No 0212 531 70 58



--------------------------------------------------------------------------------



Saturday, August 25, 2012

Mondi Mobilya Salon Takımları Modelleri 2012

SALON TAKIM MODELLERİ: Salon takımlarında MONDİ MOBİLYA baharın gelmesiyle yaz sezonunda yeni modelleri üreten her bir mobilyada şahane dekorasyon gösteren evlere yakışan salon takım modelleri. Yazın en fovori olan salon takımlarında modern ve renkli olan mobilyalar salon ev mobilyalarını coşturuyor. Yeni sezona hareketli bir geçiş yapacak olmaları ev döşeme dizaynlarında evlere keyifli bir alan sunuyor. Yaz baharını evinizde yakalayın. İlkbahar-Yaz Mobilya grupları MONDİYLe evlere canlılık gösteriyor. Yaz baharı bu 2012 sezon bölümünde mobilya kateloglarında aradıgınız tüm mobilyalar MONDİ'de. Dünya modasını takip eden yeni modelleri evlerinize taşıyan modern salon takımları. Salon takımlarını degiştirin. Bahar temizliginizi yapın. Ve yeni model olan degişik farklı tasarım olan mobilya gruplarını seçin. Evinizi baştan aşagı degiştirin. Baharları evinizin en güzel canlı renklere sahip olun. Sizlere farklı model olan salon takımlarını sunduk. Dilerseniz MONDİNİN salon takımlarına bakabilirsiniz. Sizler için evlerinize uygun olan modernleşmiş zarif salon takım modelleri 2012. Mondi salon ve köşe takımları modelleriyle evlere bambaşka görüntü çıkaran evinizin ortamını gerçekten stillerini güzel gösteren zenginligi ve birbirinden farklı olan takımlarıyla hem çeşiti bol hemde kaliteyi moda olarak sunan MONDİ SALON takımları modelleri 2012. Şahane ev kurmak salon takımlarını baştan aşagı koltuk çekyat modelleriyle yenilemek isteyenler resimlerine bir göz atmalı derim. 2012 MOBİLYA MODELLERİ. MONDİ SALON TAKIM MODELLERİ. SALON TAKIMLARI MODELLERİ 2012. MONDİ SALON TAKIMLARI. MONDİ SALON MODELLERİ 2012.



Her eve ve her zevke tarza uygun salon takımları evinizi pedelerine halılarına duvardaki renklerine özellikle en güzel olan modellerini sundugu MONDİ MOBİLYA gruplarını ayagınıza getiriyor.



Dünya markalarına taş çıkartan salon takımların modelleri uygun seçenekleriyle hoş bir ev salonunu saglıyor. Ev ortamını degiştiren MONDİ halkımıza en iyi fırsatları gururla sunuyor.



Sportif salon ve modern farklı tasarım salon takımları olmak üzere yaşam tarzınızı hareketlendiren uzun süreligiyle devam eden şık MONDİ SALON TAKIMLARI. Yaşam tarzınıza en iyi zarif model olan mondi salon takımları 2012.



Modern çizgilerle dizayn edilen güzel biçimde tasarlanan mobilya modelleri salon takımlarına önem veren insanlarımıza en makbul zarif mondi salon modelleri. Zarif salon takımları.



Sezon ev mobilya alışverişinizde magazalarında en güzel modelleri sunabilen MONDİ aradıgınız şık ve tasarımı güzel olan modellerini ve daha fazlasını bulabileceginiz mobilya modellerinde salon takımları evinizi bu sıcak havalarda serinletiriyor.



Türkiyenin MONDİ mobilya gruplarında salon takımları neşeli saatlerin geçirdigi sevdiklerimizle saohbetimizi kahvemizi yudumladıgımız güzel bir salon takım modelleri 2012.



Dünyaca modayı takip eden mobilya modelleri 7'den 70'e her modele hitap eden salon takımlarını Mondide bulmak mümkün. Hayalleriniz kadar renkli bir okadar da güzel sevimli salon takım modelleri 2012.



Birbirinden hoş olan güzel ve eglenceli günlerinizi saatlerinizi geçirdiginiz MONDİ salon takımları mobilya mondi magazalarında yerini aldı. Kaliteli ve oturdugunuz zaman modasının hakkını bu 2012 yılının sezonunda en iyi veren şık ve zarif mondi salon takım modelleri.



Mobilyalarda rüzgarları estiren kampanyalı salon takımları 2012 yılındada devam etmektedir. Birbirleriyle yarışan farklı tasarımlı mobilyalar salon takımını yenilemek isteyenlerimiz için renkleriyle şahane bir ev dizayn modelleri.



Harikalar yaratan mobilya grupları sevinçleri el üstünde tutmayı başaran şık bir gösterimini karekteriyle süsleyen modelleri yeni olan 2012 senesinde modasına ait ne varsa hepsi Mondi mobilyada.



Salon takımlarında klasik tonlar renk seçenegi yeni sezonda üstünlük yaşatan bir ilk Mondi mobilya modellerinden geliyor. Evet güzel salon takımlar modelleriyle tasarlanan çeşitli salon takımları 2012.



2012 sezon trendlerine ait mobilya koleksiyonlarının unutumamış MONDİ markası mobilyaları baştan çıkarıyor. Baştan çıkaran ev köşe takımları ve salon takımlarında renkleriyle uyumunu gözlere hitap eden mobilya modelleri örnekleri.



2012 Mondi kanepe modelleri salonların köşe olan yerlerinde çok zarif duruyor. Duruşuyla güzel görünen on numara görünen bu salon takım modelleri rahat edeceginiz günlerinizin bir çogunuz ev ortamının salon takımlarında geçirebileceginiz mobilya salon takımları modelleri.



Mondi salon grupları modellerinde internet sitesi üzerinden sergilenmekte olan yeni sezon trend salon takımları mobilya seçiminde kullanırlıgı kaliteligi ön plana çıkarıyor. Salon takımları modelleri 2012.





Gül Desenli Lif Örnekleri

 

By Suzan




Tarih on 23 Ağu 2012 at 9:12am






Sevgili hanımlar sizler için eklemiş olduğum bugünkü makalemizde gül deseni ile işlenmiş olan bu el iş lif modellerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizde beğendiğiniz modellerin resimden örneği çıkarıp yapabilirsiniz. Şimdiden elinize sağlık.









































 



Devamını Oku

Narlı Turta Tarifi



Narlı Turta nasıl yapılır ?

Narlı Turta Mutfak: Türk Mutfağı.

Narlı Turta Yapım Zorluğu: Kolay

Narlı Turta Gerekli Malzemeler;

250 gr taze lor peyniri (veya labne peyniri)

1/2 paket tereyağı (veya margarin)

1 su bardağından biraz fazla un

2.5 çorbakaşığı mısır nişastası

6 çorbakaşığı tozşeker

1 adet çubuk vanilya

5 gram bira mayası

1 çorbakaşığı süt

250 gr çiğ krema

2 yumurta sarısı

1 adet limon

4 yumurta

2 adet nar

tuz

6 Kişilik

Narlı Turta Tarifi;

Narları ayıklayıp tanelerini ayırın. Çubuk vanilyayı bir su bardağı suya atıp kaynatın. Kaynadıktan sonra vanilyayı çıkarın, ılınan vanilyalı suda nişastayı çözün. Bir kaba soğuk sütü koyarak icinde bir tutam tuz ile 10 gr tozşekeri eritin. Tuzlu-şekerli karışımı, mayayı ve unu mikserden geçirin. Azar azar karıştırırken 2 yumurtayı bir kerede katıp orta hızda 15 dakika kadar daha karıştırmaya devam edin. Oda sıcaklığında yumuşamış parça tereyağı veya margarini ekleyip hızlıca karıştırın.

Mısır nişastasını, kalan yumurtaları,peyniri, yumurta sarılarını, kalan tozşekeri, rendelenmiş limonkabuğunu, nar tanelerini ve bir tutam tuzu birlikte karıştırın. 60 gr eritilmiş tereyağı veya margarini ilave edip yeniden iyice karıstırın.

Hamuru yayın. 20-22 cm. capında, 4-5 cm. derinliğinde bir kek kaİıbını yağlayıp, kalıbın etrafını ve dibini hazırladığınız karışımla sıvayın. Narlı karışımla doldurun ve önceden ısıttığınız 160 derecelik fırında 45-50 dakika kadar pişirdikten sontra çıkarın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Narlı Turta No: 228

Friday, August 24, 2012

Pembenin En Güzel Hali! Maybelline Color Sensational Ruj - Crazy Pink







Ne yalan söyleyeyim, bu yaza kadar aslında ben çok da ruj insanı değildim. Makyajımı yaptığımda genellikle nude tonlarda bir lipgloss kullanıp, o çok sevdiğim özene bözene aldığım rujlarımı çekmecenin en arkalarında bekletirdim. Bu yaz aldığım 3 ruju da kullanarak tam anlamıyla ruj açılımı yaptım diyebilirim ^_^ İşte bebeklerimden biri Maybelline Color Sensational - Crazy Pink. Peki diğerleri? Az sonraaa...... diyoruz ve bu postun baş rol oyuncusu rujumuza odaklanıyoruz.



Fuşya tonlar bu yaz altın çağını yaşamaya başlayınca cilt tonuma uyacak o mükemmel tonu aramaya başladım ve bu güzelliği Gratis'in anneler günü indiriminde makyaj çantama indirdim. O günden beri çok mu çok sevdim. Bol bol kullandım. İnanmazsanız ahan da bu videoda 2 ay önce kullanmışım hala da severek kullanıyorum.






Peki neden ?


Çünkü rengi çok güzel


Çünkü yapısı, duruşu yumuşacık


Çünkü kalıcılığı çok iyi


Çünkü hesaplı ^_^






İşte bakın rujumla beelleee de poz veririm :D  Bu arada bloga hiç yazmadım ama tam bir ay önce saçlarımı kestirdim. Nasıl beğendiniz mi? Sanırım ben kendimi kısa saçla daha çok beğeniyorum.






Sevgiler 






MB

örgü tozluk yapımı















































Modelin Yapılışı




TOZLUK YAPILIŞI:

45 ilmek başlanarak 4 sıra; 3 ilmek ters, 3 ilmek düz şeklinde örülür. 4. sırada

3 ilmek ters örüldükten sonra örnek uygulanır, 3 ilmek ters örülür, örnek

uygulanır... şeklinde örgüye devam edilir. Her 4 sırada bir örnek tekrarlanır.

Tozluk boyu 12 cm olduğunda her iki taraftan 9 cm arayla 3 defa 1’er ilmek

artılır. Toplam boyu 62 cm örülerek ilmekler bir defada kesilip, bitirilir.


Sunday, August 19, 2012

2013 ARMİNE PARDESÜ MODELLERİ,YENİ SEZON ARMİNE PARDESÜ,İLKBAHAR YAZ ARMİNE PARDESÜLER,ARMİNE KAP MODELLERİ,2013 PARDÜSE MODELLERİ,PARDÜSELER,PARDÜSE MODELLERİ YENİ SEZON


2013 ARMİNE PARDESÜ MODELLERİ,YENİ SEZON ARMİNE PARDESÜ,İLKBAHAR YAZ ARMİNE PARDESÜLER,ARMİNE KAP MODELLERİ,2013 PARDÜSE MODELLERİ,PARDÜSELER,PARDÜSE MODELLERİ YENİ SEZON


2013 ün yaklaştığı bu günlerde kap ve pardesü modelleride gün yüzüne çıkmaya başladı.Bizlerde 2013 armine pardesü modellerinden bazılarını ekliyoruz.

















Tuesday, August 14, 2012

Bayan Tulum Modelleri ›› Demet Gelinlik ve Moda



AnaSayfa > Elbise - Etek Modelleri > Bayan Tulum Modelleri








Bayan Tulum Modelleri




Tulum Modası renkli desenli ve bir o kadarda göz alıcı tasarımlarıyla biz bayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.Günlük hayatımızda sıklıkla tercih ettiğimiz tulumlar hem rahat hareket etmemizi hemde şık görünmemizi sağlıyor.Mevsim çiçekleriyle dizayn edilmiş modelleri özellikle daha dikkat çekiyor,Tulumlar her bedene her yaşa hitap etmesi ve ürün yelpazesindeki sınırsız seçme hakkıyla,








giysi dolabımızda birden fazla ürünle her zaman yer almalı.Uzun modellerindeki bol görünüşü ile bazı bayanlar tarafından beğenilmeyen ancak kısa tulum modelleri moda trendine uygun olarak piyasaya çıktığı günden itibaren bu anlayışta olan bayanlarında yavaş yavaş tulumları tercih ettiğini ben kendi çevremde görüyorum.Rahatlığına ve şıklığına özen gösterenler için seçtiğim örnekler galeride göz atmanızı öneririm yorumlarınızı bekliyorum..






Bir önceki Büyük Beden Abiye Modelleri başlıklı yazımızda büyük beden abiye modelleri, büyük beden bayan giyim ve büyük beden elbise modelleri hakkında resimler ve bilgilere yer verilmektedir.



Tags: moda kıyafetler, moda stilleri, moda tasarımlar, moda trendi, moda trendler, moda trendleri 2012, siyah elbise modelleri, siyah elbiseler, siyah pantalon, son moda trendleri, son trend modeller, tulum modası, tulum modelleri, tulumlar

Monday, August 13, 2012

hazreti ömer 24.bölüm izle 12 ağustos hazreti ömer 24.bölüm 12.08.2012 atv akışı seyret






program: hazreti ömer 24.bölüm

tarih: 12 ağustos 2012 pazar

kanal: atv

saat: 23:45

ÖZET: Romalı komutanlar kaçar. Bu sırada Hz. Ömer, Medine'de yeni bir düzen oturtmak için çalışmaktadır. İşe mal alım satımında hile yapanları cezalandırarak başlar. Piyasayı denetlemeleri için adamlar görevlendirir. Ordunun ilerleyişi sürmektedir. Hz. Ömer şaşırtıcı bir karar alarak başarılı komutan Halid bin Velid'i azleder; yerine Ebu Ubeyde'yi atar. İnsanlar şaşırır ve karşı çıkarlar. Buna rağmen ordunun ilerleyişi durmaz; Müslümanlar Şam'ı kuşatırlar.

Etiketler : hazreti ömer 24.bölüm, hazreti ömer 24.bölüm programı, hazreti ömer 24.bölüm 12 ağustos, hazreti ömer 24.bölüm 12.08.2012, tv izle, canlı tv izle, tv kanalları izle, yayın akışı izle, tv yayın akışı izle, izle, izlesene, televizyon izle, internetten tv izle, tv kanalları tek parça izle, tv dizileri tek parça izle, full izle, online izle, hd tv izle, tv hd izle seyret, tv downland, canlı yayın izle, canlı programlar izle, full hd izle seyret

örgü eldiven modelleri fileli siyah örgü eldiven modeli – Birbirinden güzel ve Özel el işi becerileri, göz nuru el emekleri, Örgü Örnekleri ve daha fazlası hobicini.com'da

örgü eldiven modelleri fileli siyah örgü eldiven modeli – Birbirinden güzel ve Özel el işi becerileri, göz nuru el emekleri, Örgü Örnekleri ve daha fazlası hobicini.com'da








    gri bkme bkme rg eldiven modeli





    dmeli yeil rg eldiven modeligri bükme bükme örgü eldiven modeli

    Sonraki->



    12 Ağustos 2012 Saat : 10:43





    fileli siyah örgü eldiven modeliile Benzer Yazılar: -

Domain



hobiler



TOPlist

Sunday, August 12, 2012

hazreti ömer 24.bölüm izle 12 ağustos hazreti ömer 24.bölüm 12.08.2012 atv akışı seyret



program: hazreti ömer 24.bölüm

tarih: 12 ağustos 2012 pazar

kanal: atv

saat: 23:45

ÖZET: Romalı komutanlar kaçar. Bu sırada Hz. Ömer, Medine'de yeni bir düzen oturtmak için çalışmaktadır. İşe mal alım satımında hile yapanları cezalandırarak başlar. Piyasayı denetlemeleri için adamlar görevlendirir. Ordunun ilerleyişi sürmektedir. Hz. Ömer şaşırtıcı bir karar alarak başarılı komutan Halid bin Velid'i azleder; yerine Ebu Ubeyde'yi atar. İnsanlar şaşırır ve karşı çıkarlar. Buna rağmen ordunun ilerleyişi durmaz; Müslümanlar Şam'ı kuşatırlar.

Etiketler : hazreti ömer 24.bölüm, hazreti ömer 24.bölüm programı, hazreti ömer 24.bölüm 12 ağustos, hazreti ömer 24.bölüm 12.08.2012, tv izle, canlı tv izle, tv kanalları izle, yayın akışı izle, tv yayın akışı izle, izle, izlesene, televizyon izle, internetten tv izle, tv kanalları tek parça izle, tv dizileri tek parça izle, full izle, online izle, hd tv izle, tv hd izle seyret, tv downland, canlı yayın izle, canlı programlar izle, full hd izle seyret

Thursday, August 9, 2012

Elektrikli sobaya karşı namaz kılmak caiz midir?


Elektrikli sobaya karşı namaz kılmak az da olsa ateşe karşı namaz kılmaya benzediği için kılmamakta fayda vardır. Çünkü elektrikli sobaları, kalorifer peteği gibi değerlendirmek mümkün değildir. Bu sobalarda görünen bir ateş vardır.



Paylas


BENZER YAZILAR:



  1. kot pantolonla namaz kılmak caiz midir?







  2. Kısa kollu ile namaz kılmak caiz midir


  3. Kadınların el ve yüz kısmı namahreme karşı helal midir


  4. Kadınları kol ve bacaklarına lazer epilasyon yaptırması caiz midir?


  5. Çorap mesti kullanmak caiz midir?


  6. Burnu deldirmek caiz midir?


  7. Kadının bıyık, bacak ve yüz tüylerini aldırmaları caiz midir?


  8. Kadınların kendi aralarında oynamaları caiz midir?


  9. Kordon bağlatmak caiz midir?


  10. Kadınların internet kullanmaları caiz midir?


  11. Organ nakli caiz midir?


  12. İki bayram arası düğün yapmak caiz midir?


  13. Spiral taktırmak caiz midir?


  14. Bayanların saçını siyah hariç boyatıp röfle yaptırmaları caiz midir?


  15. Kredi kartı ile tek çekim veya taksitli altın alınması caiz midir?


  16. Kürtaj -çocuğu aldırmak- caiz midir?


  17. Üzerinde resim olan elbise ile namaz kılınır mı


  18. Canlı olmayan çocuğu aldırmak caiz midir?


  19. İpekten seccade üzerinde erkek namaz kılabilir mi?


  20. Askerin oruç tutmaması caiz midir?

Meyhane Pilavı Tarifi













Meyhane Pilavı


MALZEMELER

Sogan 2 büyük boy 250 gram

Kiyma (iri çekilmis) 1 3/4 su bardagi 300 gram

Margarin 6 yemek kasigi 60 gram

Yesil biber 7 orta boy 100 gram

Salça 2 yemek kasigi 20 gram

Domates 4 orta boy 600 gram

Su 4 su bardagi 800 gram

Tuz 2 1/2 tatli kasigi 15 gram

Bulgur 2 su bardagi 300 gram

Kara biber 1 tatli kasigi 2 gram

Yenibabar 1/2 tatli kasigi 1 gram

 

YAPILIŞI

Soganlari soy, yika, ince ince dogra, kiyma ve yagla tencereye koy, kapagi

kapat, biraktigi kene degin, kisik ateste 15-20 dakika pisir. Biberleri yika,

sap ve çekirdeklerini ayir, 3 milimetre kalinlikta halka seklinde dogra,

kiymaya ekle, 2 dakika kadar orta ateste çevir, salçayi koy. Domatesleri

yika, kabuklarini soy, 1 santimetreküp irilikte dogra ve tencereye ekle,

domatesleri yumusayincaya degin, yaklasik 3-4 dakika daha pisir. Su ve

tuzu koy, kaynayinca bulguru ekle, önce orta sonra kisik ateste suyunu

çekene degin 15-20 dakika pisir, baharatlari ekle, 20 dakika

dinlendir.

Tuesday, August 7, 2012

1208.0898 (E. Gotsman et al.)


Description of LHC data in a soft interaction model    [PDF]

E. Gotsman, E. Levin, U. Maor

We show in this paper that we have found a set of parameters in our model for the soft interactions at high energy, that successfully describes all high energy experimental data, including the LHC data. This model is based on a single Pomeron with large intercept $\Delta_\pom = 0.23$ and slope $\alpha'_\pom = 0$, that describes both long and short distance processes. It also provides a natural matching with perturbative QCD. All features of our model are similar to the expectations of N=4 SYM, which at present is the only theory that is able to treat srong interactions on a theoretical basis.
View original: http://arxiv.org/abs/1208.0898

Karnıyarık Tarifi

08.6.12 | Yemek Tarifleri | Seyran













Kaynıyarık Tarifi,Kaynıyarık yemeği yapılışı
Malzemeler (4 kişilik)


6 adet patlıcan
250g orta yağlı kıyma
salça
3-4 diş sarımsak
Sıvıyağ (patlıcanları kızartmak için)
Tuz
Karabiber


Hazırlanışı


Patlıcanları yıkayıp tepeleri bıçakla kesiyoruz. Kestiğimiz her patlıcan için aynı işlemi uygulayarak sosis kızartacak gibi bıçakla bir aşağısından bir üst tarafından bıçakla bir dilim kesiyoruz. Bu aşama kızartırken bize çok yardımcı olacak. Patlıcanlarımızı kızartma yapına alıp kızartıyoruz. Kızaran patlıcanları bir borcama diziyoruz. www.günceliz.net Öte yandan kıymamızı az bir yağda tava içinde öldürüp pişiriyoruz ve üzerine tuzunu karabiberini ya da damak zevkinize göre baharatları karıştırıyoruz. Hazır olan iç sosunu, patlıcanların arasını açarak bir veya iki yemek kaşığı dolduruyoruz. Bütün patlıcanlar için aynı işlemi yapın ve üzerine sulandırdığınız salçayı gezdirin. Sarımsakları patlıcanların aralarına sıkıştırarak lezzet ve koku vermesini sağlıyoruz. Daha sonra 170 derecelik fırında salça suyunu biraz çekip kaynayınca servis yapabilirsiniz.


VN:F [1.9.13_1145]

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

VN:F [1.9.13_1145]

Karnıyarık Tarifi, 10.0 out of 10 based on 1 rating


Facebook İnternet Sayfamızı Beğenip Yorum Yapmayı İhmal Etmeyiniz.





Hier klicken



Hier klicken

Saturday, August 4, 2012

EDİRNEDEN SPOR HABERLERİ




Spor Haberleri


 » Şampiyon 'Lalever'


 » Potanın Perilerine destek mesajı


 » Doyranspor, Sedat Güngör ile devam


 » Hakemler Sapanca'da


 » Eşler eş oldu


 » Futbol sahaları hazır değil


 » Tayakadınspor'da hedef Süper Amatör


 » Kirişhanespor'da sezonun ilk transferi


 » Öztürk dörtledi


 » Yeniimaretspor örnek kulüp